Politica de confidentialitate – Firma Curatenie Bucuresti
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


1. Dreptul de copyright

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ si sunt detinute de site-ul FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate site-ului FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO care intreprinde toate masurile de securitate pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare / distrugere accidentala sau intentionata.

2. Confidentialitate

In conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra sau un membru al familiei prin completarea campurilor din formularul on-line.

3. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Atunci cand vizitati site-ul web http://firma-curatenie-bucuresti.ro, serverul pe care site-ul este gazduit inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, cat si browser-ul folosit pentru a accesa site-ul. Site-ul nostru foloseste platforma WordPress si tehnologia plugin-urilor (modulelor). Aceste module pot colecta anumite date independent ca: timpul petrecut pe site, paginile accesate, browser-ul folosit etc. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul completarii unei cereri de oferta sau in cursul executarii unui contract.

4. Folosirea Site-ului

Folosirea site-ului http://firma-curatenie-bucuresti.ro constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezenta Politica de confidentialitate. Contractul dintre site-ul FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO si Utilizatorul care doreste transmiterea datelor intr-un Formular de Contact sau Formulare de Cerere Oferta se incheie numai daca sunt urmati toti pasii enumerati mai jos: a) varsta Utilizatorului este de minim 18 ani; b) Utilizatorul citeste cu atentie prezenta Politica de confidentialitate si isi exprima consimtamantul cu privire la acestea bifand casuta „ACCEPT”; c) Utilizatorul care inregistreaza o intrare intr-un Formular de Contact sau Formular de Cerere Oferta prin completarea si transmiterea informatiilor, va folosi informatii reale despre sine si este de acord ca aceste date sa fie inregistrate si procesate in vederea contactarii ulterioare.

5. Limitarea raspunderii

Site-ul FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO nu se face raspunzator pentru eventualele greseli/erori care pot aparea in informatiile prezentate in prezentul site. De asemenea nu oferim nicio garantie asupra disponibilitatii, acuratetii sau preciziei site-ului http:/firma-curatenie-bucuresti.ro si nu garantam ca rezultatul obtinut din utilizarea site-ului va fi sigur. Cu toate acestea depunem eforturi pentru a limita si inlatura eventualele greseli/erori, bug-uri sau alte problemele care pot afecta experienta utilizatorilor pe site. Prin folosirea prenzentului site, utilizatorul intelege ca site-ul FIRMA-CURATENIE-BUCURESTI.RO nu raspunde pentru: erorile aparute in informatiile prezentate pe site si eventualul prejudiciu asociat acestora, modul in care informatia este perceputa de utilizator, actiunile intreprinse de utilizator urmare a accesarii site-ului, eventualul prejudiciu creat de indisponibilitatea accesarii site-ului. Utilizatorul intelege ca societatea nu raspunde de nicio pierdere, prejudiciu, costuri, cheltuieli urmarea a folosirii acestui site si a nerespectarii prezentei “Politica de confidentialitate”.

Siguranta si protejarea datelor dumneavoastra sunt prioritare pentru echipa noastra, angajandu-ne sa protejam confidentialitatea si securtiatea informatiilor furnizate prin intermediului site-ului nostru. Nu suntem interesati sa utilizam datele dumneavoastra decat pentru functionalitatea site-ului si pentru atingerea scopului propus, acela de a furniza o experienta cat mai placuta utilizatorilor. Nu vom instraina datele dumneavoastra, insa acestea pot fi folosite de terte parti cu care colaboram in functionalitatea site-ului si marketing.

Site-ul nostru foloseste platforma WordPress pentru livrarea continutului. In cele ce urmeaza vom prezenta pe larg tipul de date colectate si modul prin care o facem. Site-ul nostru ofera vizitatorilor optiunea de accepta sau refuza ca terte parti sa colecteze date utilizand fisiere de tip cookie. Cu toate acestea functionalitatea site-ului presupune un minim de informatii colectate de la vizitatori (ex. serverul care gazduieste site-ul web colecteaza in mod automat informatii ca provider-ul de internet al vizitatorului, tara, browser-ul folosit etc.) . Prin continuarea navigarii in site intelegeti acest lucru si acceptati colectarea anumitor informatii legate de vizitarea site-ului nostru.

Serverul web colecteaza in mod automat date legate de provider-ul de internet, tara din care accesati site-ul, browser-ul folosit, timpul petrecut pe site etc. Platforma WordPress folosita de site-ul nostru foloseste frecvent module(plugin-uri) pentru imbunatatirea functionalitatii. Aceste module sunt dezvoltate de terte parti care pot colecta anumite informatii pentru a putea livra serviciul solicitata. Cu toate acestea, aceste informatii nu pot fi asociate unei anumite persoane. Orice informatie cu caracter personal va fi colectata doar daca dumneavoastra o transmiteti voluntar. Site-ul se poate accesa si vizita fara transmiterea vreunei informatii cu caracter personal.

Pe site-ul nostru puteti gasi mai multe formulare de contact sau cerere oferta in care sunt solicitate Numele , Numarul de telefon sau Email-ul dumneavoastra. Aceste date ne sunt necesare pentru a va putea raspunde mesajelor dumneavoastra. Datele transmise vor fi colectate, stocate si prelucrate doar in scopuri proprii. Nu suntem interesati sa impartasim datele dumneavoastra cu terte parti.

Pentru informatii legate de cookie-uri, ce sunt ele, ce informatii colecteaza si cum pot fi ele dezactivate, am pregatit o lista cu cele mai folosite browsere de internet:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

CERE OFERTA
Open chat